Agenten gewond bij schietpartij Philadelphia

Agenten gewond bij schietpartij Philadelphia
Philadelphia

In de Amerikaanse stad Philadelphia zijn zeker zes agenten gewond geraakt, toen een van de verdachten bij een inval van de narcoticabrigade in een appartementengebouw op de politie begon te schieten.

Twee leden van de narcoticabrigade zochten met vier andere verdachten dekking in de woning, waarvoor een huiszoekingsbevel was uitgegeven. Zij zaten daar uren opgesloten. De politie was aanvankelijk bang dat het zou uitmonden in een langdurige gijzeling, maar uiteindelijk konden de twee agenten veilig uit het huis worden bevrijd.

De autoriteiten van Philadelphia hebben in een verklaring gemeld dat de de gewonde agenten niet in levensgevaar zijn. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie zijn de agenten in de woning niet gewond.

Berichten op Twitter en nieuwsbulletins van lokale nieuwszenders geven aan dat er nog steeds schoten gehoord. De schietpartij is inmiddels al enkele uren aan de gang. De politie waarschuwt dat het gevaar nog niet is geweken en dat mensen uit de buurt moeten blijven.

Het laatste nieuws