Premium

Bewoners Keverdijk Naarden op de bres voor ontslagen postbezorger; ’Zoals hij langs kwam bracht hij geen pakketjes, hij bracht kadootjes’

Pakketbezorger Sait Kadir Yilmaz laat de Keverdijk in ontreddering achter na zijn vertrek.
© Foto Louise Willusma
Naarden

Met het toenemend online winkelen is een goede en betrouwbare pakketbezorger onmisbaar. De bewoners van de wijk Keverdijk in Naarden zijn zich daar zeer van bewust. Dat blijkt uit een petitie die zij zijn begonnen, omdat hun vaste bezorger in ontslagen.

’Beste PostNL, de wijk wil onze topbezorger Sait Kadir Yilmaz terug!’, schrijft Louise Willusma op Facebook. ’Sait is een sociale en hardwerkende man, jullie gooien kwaliteit weg! Hij is ontslagen omdat hij niet goed zou werken, belachelijk! Naarden wil hem terug!’. Heel Naarden is misschien wat enthousiast gesteld, maar feit is wel dat de online petitie op change.org binnen vijf uur al meer dan honderd handtekeningen binnen wist te halen. Inmiddels is er ruim tweehonderd keer getekend voor de terugkeer van Yilmaz. Ook in diverse Facebookgroepen worden de berichten over de ontslagen postbezorger honderden keren gedeeld en geliked.

Net binnen