Opnieuw drugslab ontdekt in Eemnes, man aangehouden

EEMNES

In een woning aan de Veldweg in Eemnes is donderdagavond een drugslab ontdekt. Het is de tweede keer in korte tijd dat in Eemnes een drugslab is gevonden. De politie hield een 35-jarige man uit Eemnes aan.

De politie hield de woning donderdagavond in de gaten na meldingen over verdachte omstandigheden in de wijk. Vanwege het vermoeden dat in het huis drugs geproduceerd werden, zette de politie de wijk af.

Rond 23.00 uur viel de politie het huis binnen, vermoedelijk met inzet van een arrestatieteam. De ramen van de voordeur lagen eruit.

In de woning trof de politie een laboratorium aan waar synthetische drugs geproduceerd werden. De 35-jarige Eemnesser hield de politie later rond middernacht aan.

Opnieuw drugslab ontdekt in Eemnes, man aangehouden
© Caspar Huurdeman

Rechercheurs, specialisten van het LFO en een Officier van Justitie kwamen ter plaatse. Het lab is ontruimd, de woning wordt bewaakt door de politie. Het pand zal later deze vrijdag verder worden ontmanteld.

Afgelopen week werd al een crystal meth lab gevonden bij een luxe villa aan de Te Veenweg. Hier werd voor zo’n 16 miljoen euro aan crystal meth gevonden.

Opnieuw drugslab ontdekt in Eemnes, man aangehouden
© Caspar Huurdeman

Net binnen