Man van de trap geduwd bij Beatrixtunnel en loopt botscheuren op, zijn hondje schrikt en neemt de benen

Man van de trap geduwd bij Beatrixtunnel en loopt botscheuren op, zijn hondje schrikt en neemt de benen
© ANP
Hilversum

Een 29-jarige man is donderdagavond van de trap geduwd op de Professor Kochstraat ter hoogte van de Beatrixtunnel in Hilversum. Hij raakte zwaargewond. Een van zijn hondjes schrok zo erg van de gebeurtenis dat hij de benen nam.

Het slachtoffer liep om 21.10 uur met zijn honden de trap af naast de tunnel toen hij door een man van de trap werd geduwd. Hij viel en liep meerdere botscheuren op, meldt de politie. De man is naar een ziekenhuis gebracht.

Een van de twee honden schrok zo erg van de gebeurtenis dat hij weg is gelopen. Uiteindelijk is het dier door het uitlezen van zijn chip door de dierenambulance teruggebracht bij zijn baasje. De andere hond bleef wel bij de gewonde Hilversummer. De dieren zijn ongedeerd gebleven.

Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een ’gemiddelde man’, dat wil zeggen iemand tussen de 35-45 jaar oud. Een signalement is niet bekend. Daarom is de politie naarstig op zoek naar Hilversummers die iets gezien hebben.

Net binnen