Oproep aan lezers: Hoe gaat het met u?

Is het thuis nog gezellig?
© Foto ANP
Hilversum

Hoe gaat het met u? Laat het ons weten! Twee weken geleden was het leven nog normaal. We werkten, de kinderen gingen naar school, we deden boodschappen, dronken een biertje in de kroeg en gingen op bezoek bij onze ouders en wellicht grootouders, thuis of in de zorginstelling. En nu is alles anders. Door het coronavirus zitten we in een moeilijke tijd vol onzekerheid.

Wij schrijven in de krant elke dag over de gevolgen van de coronacrisis. We zijn benieuwd hoe het met u gaat? Hoe beleeft u deze moeilijke tijd? Hoe is het om veel thuis te zijn? Thuis te werken, te sporten en de kinderen op te vangen? Er is ineens meer tijd voor elkaar. Doet u spelletjes samen, kookt uit nu uitgebreid? Er zijn hartverwarmende initiatieven om elkaar te steunen.

Angst en verdriet

Tegelijkertijd is er misschien ook angst en verdriet. Ouderen moeten zoveel mogelijk binnen blijven en snappen niet altijd wat er gebeurt. In verpleeghuizen mag geen bezoek meer komen. Dat is moeilijk en zwaar voor bewoners en de familie. U kunt uw moeder misschien niet meer vasthouden en geruststellen.

De redactie is benieuwd naar uw ervaringen. U kunt uw verhaal in tekst en beeld naar ons sturen. Ook foto’s van uw nieuwe werkelijkheid thuis zijn van harte welkom. Vergeet niet uw naam, leeftijd en woonplaats bij de verhalen en foto’s te zetten. Als onderwerp van de mail graag corona vermelden. Later deze week publiceren wij een selectie van de ingezonden verhalen en foto’s.

Het mailadres is: redactie@gooieneemlander.nl

Hoe gaat het met u? Dat willen we graag weten op de redactie. Gaat u net zoals het echtpaar Kossen uit Huizen nu zo min mogelijk de deur uit?
© Foto Studio Kastermans

Meer over corona in deze regio:

Volg hier het liveblog over corona.

We houden een interactieve kaart bij met coronabesmettingen.

Hier vindt u meer artikelen over corona.