Goed nieuws voor Hilversumse Meentbewoners: AH-filiaal in winkelcentrum is weer open

Goed nieuws voor Hilversumse Meentbewoners: AH-filiaal in winkelcentrum is weer open
Ondernemersechtpaar Gijs en Ingrid van Rijn is er blij mee.
© Eigen foto
Hilversum

Goed nieuws voor bewoners van de Hilversumse Meent: de Albert Heijn in het winkelcentrum is na een ingrijpende verbouwing weer open.

De winkel van het ondernemersechtpaar Gijs en Ingrid van Rijn is een stuk groter en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Het afrekenen gaat sneller omdat er zelfscankassa’s zijn. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast.

Ook roepen Gijs en Ingrid van Rijn klanten op om in de vernieuwde winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen. Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers.

Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo wordt het hand-op-hand contact beperkt, in lijn met het advies van het RIVM.

1,5 meter

’De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop’, meldt de supermarktketen. Daarom zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 vierkante meter in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht.

Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staan op: www.ah.nl/samen.

Net binnen