’Mooi in ’t Gooi’ acht keer te zien bij RTL4

Presentator Ineke Hilhorst.
Laren

Acht keer brengt RTL4 vanaf 13 september vanuit Singer in Laren het programma ’Mooi in ’t Gooi’ op televisie. Presentator is de Larense Ineke Hilhorst.

Het worden zeer ’Gooische’ uitzendingen. Uit het persbericht: ,,Bezoekjes aan de mooiste villa’s worden afgewisseld met advies over gezondheid. Bekende en minder bekende inwoners vertellen over hun passie. Er is aandacht voor kunst, lifestyle en natuurlijk auto’s. We tippen de beste winkels en fijnste terrassen en restaurants’’.

Laarder Wim Jordaan verzorgt een column over ’het Gooische leven’. Met Karel Loeff als gids worden bijzondere plekjes in het dorp bezocht. Loeff is behalve Laarder beroepshalve kenner van monumentale gebouwen.

Het programma wordt opgenomen in de foyer van Singer. Hilhorst ontvangt daar gasten in een setting die volgens haar het ooit fameuze programma ’Voor de vuist weg’ van Willem Duys ’doet herleven’. ,,Inclusief vissekom’’, belooft ze. De uitzendingen zijn vanaf zondag 13 september acht weken te zien, telkens om 13.00 uur. De daarop volgende zaterdagen worden ze om 11.00 uur herhaald.

Net binnen