Val bekende operazanger leidt tot snel herstel Baarnse weg

De gehavende Michael J. Scott.
© Foto Twitter
Baarn

Wegverzakkingen zijn er overal, maar als een beroemdheid een smak maakt, gaan alle alarmbellen rinkelen. Dat gebeurde in Baarn aan de J.F. Kennedylaan. De bekende operazanger Michael J. Scott twitterde maandagmiddag dat hij een gebroken arm en gehavend gezicht heeft opgelopen. De Amerikaans-Nederlandse tenor die met zijn vrouw en drie kinderen in Baarn woont, reed op de fiets.

Bij zijn tweet plaatste hij een foto van zichzelf na de val: een sip kijkend bebloed gezicht. Op een andere foto wees hij met zijn arm in het gips naar de bewuste plek tegenover de kantoorvilla Rusthoek aan de Kennedylaan. Die actie had binnen een kwartier een antwoord van burgemeester Mark Röell op Twitter. ,,Wat ontzettend vervelend. Van harte beterschap en hoop dat het herstel snel gaat.”

De herstelde weg bij kantoorvilla Rusthoek aan de J.F. Kennedylaan.
© Foto Caspar Huurdeman

Even daarna moet hij opdracht hebben gegeven om het hobbeltje in de weg te verwijderen. Binnen twee uur was de bewuste plek gerepareerd. Zo’n razendsnelle actie is toch wel een schouderklopje waard.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.