Premium

opinie | Baarn wil bruisen, maar de evenementen vallen achter elkaar om. Wat nu? Tijd dat de gemeente een handje gaat helpen en mee gaat organiseren!

De organisatie van de immens populaire festiviteiten op Koningdag is gestopt. Opvolgers hebben zich nog niet aangediend.

De organisatie van de immens populaire festiviteiten op Koningdag is gestopt. Opvolgers hebben zich nog niet aangediend.© archieffoto studio kastermans

Eric Lorier
Baarn

En weer stopt een vrijwilligersorganisatie ermee in Baarn, de organisatie van de Avondvierdaagse in dit geval. Eerder legde de lokale afdeling van Veilig Verkeer Nederland het hoofd in de schoot, en ook de organisatie van Koningsdag gooide de handdoek al in de ring. Volgend voorjaar in Baarn dus geen avondvierdaagse, geen verkeersexamens en geen Koningsdag, een feest dat sinds jaar en dag mensen uit de wijde omgeving naar Baarn trekt. En dat ligt dit keer eens niet aan corona. Ook Sinterklaas bungelde wegens stoppende organisatoren aan een zijden draadje, maar de intocht is gered.

Net binnen