Linda de Mol heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken. ’Ik zit in een verschrikkelijke nachtmerrie’

Linda de Mol en haar inmiddels ex-partner Jeroen.

Linda de Mol en haar inmiddels ex-partner Jeroen.© Archieffoto ANP / Remko de Waal

’t Gooi

Linda de Mol (57) heeft op haar website Linda.nl een statement naar buiten gebracht over haar relatie met Jeroen Rietbergen (50). De presentatrice geeft aan dat ze de relatie heeft verbroken en dat hij niet meer bij haar woont.

Ze schrijft: „Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Linda sluit het statement af met: „Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.”

Onderzoek

RTL en producent ITV hebben een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de aantijgingen. In het programma BOOS van Tim Hofman wordt het onderwerp donderdag uitgebreid behandeld. Daarin komt ook The Voice-coach Ali B aan bod. Tegen hem is aangifte gedaan, naar verluidt door een oud-kandidaat. Zijn collega-coach Anouk maakte zondag bekend niet meer terug te keren bij het programma.

Lees ook: Uitzendingen The Voice opgeschort wegens mogelijk ongepast gedrag; bandleider Jeroen Rietbergen stapt op

Lees ook: Het statement van Linda de Mol op Linda.nl

Lees ook: Valt het doek voor familieprogramma The Voice? ’Nog nooit zoiets meegemaakt’

Lees ook: Aangifte bij OM om grensoverschrijdend gedrag is tegen Ali B.

Linda de Mol met partner Jeroen Rietbergen op de rode loper in 2018.

Linda de Mol met partner Jeroen Rietbergen op de rode loper in 2018.© Archieffoto ANP / Levin den Boer

Net binnen