Ajax legt talent Regeer langer vast

Youri Regeer tijdens de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis.

Youri Regeer tijdens de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis.© ANP

ANP
AMSTERDAM

Ajax heeft het contract verlengd met de talentvolle Youri Regeer.

De 18-jarige in Zandvoort opgegroeide middenvelder, een van de aanvoerders van Jong Ajax, heeft een nieuwe verbintenis die ingaat op 1 juli 2022 en doorloopt tot en met 30 juni 2025, meldt de Amsterdamse club.

Regeer speelde in de jeugdopleiding van Ajax sinds 2017, toen hij overkwam uit de jeugd van ADO Den Haag. Op 15 december 2021 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van Ajax tijdens de KNVB-bekerwedstrijd tegen Barendrecht (4-0). De jeugdinternational kwam tot nu toe twee keer in actie voor de hoofdmacht en scoorde één keer.

Sinds februari 2020 komt Regeer uit voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam inmiddels zestig keer in actie voor de beloften en scoorde vijf keer.

Ajax heeft besloten de Deense aanvaller Eskild Dall tot het einde van het seizoen te verhuren aan Aarhus GF. In het contract is ook een optie tot koop opgenomen.

De nu 19-jarige Dall kwam begin 2020 over van Silkeborg IF. Hij speelde sindsdien voor Ajax Onder 18.

Lees ook: Wie is Ajax-debutant Youri Regeer? ’Ik wil het eerste van Ajax behalen, omdat ik dat zelf heel graag wil. Niet omdat dat anderen vinden dat ik dat moet halen’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen