Grote prijzen te winnen op Larense kermis. Negen dagen pret in achtbaan, booster of draaimolen

Er vallen grote prijzen te winnen op de Larense kermis.

Er vallen grote prijzen te winnen op de Larense kermis.© Foto Studio Kastermans/Danielle van Coevorden

Joyce Huibers
Laren

Ronddraaien op 35 meter hoogte. Je naar beneden laten storten in een achtbaan. Enorme knuffels winnen bij een schietspel. Het kan komende week weer op de kermis van Laren die zaterdagmiddag geopend werd door burgemeester Nanning Mol en Laarder en ’Mr Top-pop’ Ad Visser

Net als vorig jaar duurt de kermis negen dagen tot en met zondag 20 juli. Op het kermisterrein staan zo’n twintig hoofdattracties opgesteld waaronder een spiksplinter nieuwe achtbaan van de familie Buwalda en de wederom de Booster van de familie Bakker die 35 meter de lucht in gaat.

Voor de kleine kinderen zijn er attracties neergezet naast de poffertjeskraam. De jongste kermisgangers kunnen onder andere genieten van een draaimolen, eendjes vissen en trampoline springen.

(Tekst gaat door onder de foto)

Negen dagen rondzwieren.

Negen dagen rondzwieren.© Foto Studio Kastermans/Danielle van Coevorden

De opening werd muzikaal omlijst door een optreden van Larens mannenkoor ’De Speuit’. Direct na de opening deelde Mol gratis oliebollen uit. Komende donderdag zorgt de Larense kermis voor een ’prikkelarme kermis’ tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Licht en geluid worden dan sterk gedimd, zodat ook prikkelgevoelige mensen plezier kunnen beleven aan de kermis.