Zomerse, sportieve activiteit SummerVibes voor kids Gooise Meren

Lekker volleyballen in de zon.© Foto PR

Simone Stevens
Gooise Meren

SummerVibes, zo heet de nieuwe, sportieve en zomerse activiteit voor kinderen die niet op vakantie gaan of minder middelen hiervoor hebben. Gooise Meren Beweegt houdt deze activiteit - in samenwerking met Versa Welzijn - deze maand nog drie keer: in Muiderberg, Naarden en Muiden. Bussum is al aan de beurt geweest.

Bij een aantal deelnemers staat zwemmen later deze zomervakantie ook nog op het programma dankzij de SummerVibes combideal.

SummerVibes is voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Op woensdag 10 augustus is de activiteit in De Rijver in Muiderberg; op woensdag 17 augustus in De Lunet in Naarden en op donderdag 25 augustus in de P.C. Hooftschool in Muiden.

Deelname aan SummerVibes kost vier euro per keer. De combideal kost 5,50 euro, dat is een keer deelname aan SummerVibes en een zwemkaartje voor De Zandzee in Bussum. Aanmelden kan via www.gooisemerenbeweegt.nl.

Gooise Meren Beweegt bestaat uit Sportverenigingsondersteuners, Buurtsportcoaches, een JOGG-regisseur en regisseur Gezonde leefstijl volwassenen & senioren. Zij ondersteunen en begeleiden sportaanbieders en bevorderen een gezonde leefstijl voor inwoners van de gemeente Gooise Meren.

Net binnen