Liedje van de Lezer: ’De Verzoening’ van Frank Boeijen

In de rubriek Liedje van de Lezer geeft Vrij Weekendmagazine elke week het woord aan een lezer over een liedje waaraan hij of zij een bijzondere herinnering heeft. Alle liedjes worden opgenomen in de Vrij Lezersspeellijst op Spotify. Deze keer Astrid Bos uit Hilversum over ’De Verzoening’ van Frank Boeijen.

„Op de grens van 2016/2017 overleden mijn ouders vlak na elkaar. Verdriet hierover was er volop. Een goede vriend van me had dat volop meegekregen. ’s Avonds belde hij, aan de late kant op en zong dan een lied van Frank Boeijen voor mij. Vooral ’Zeg me dat het niet zo is’ en ’De verzoening’. Beide sowieso mijn favoriete nummers. Hierna viel ik rustig in slaap, even iets minder verdrietig. Tot op de dag van vandaag vult deze herinnering me met diepe warmte. En ik ben nog steeds fan van Frank Boeijen. Na de vele jaren van zijn zingend bestaan geniet ik van z’n teksten en natuurlijk z’n muziek. Maar ’De verzoening’blijft m’n favoriet.”

Aan welk liedje heb jij een herinnering? Mail met een beschrijving van maximaal 150 woorden naar vrij@mediahuis.nl (o.v.v. Liedje van de Lezer)

Klik hier voor de Vrij Magazine Spotify Playlist Liedjes van de Lezer.

Net binnen